Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Augmented_Thoughts Date: Aug 19, 2008 6:37pm
Forum: opensource_audio Subject: Derivatives not showing up

Hello,
I have uploaded one file and everything went just fine.
But then I checked out the item, added two more files and now the item only shows the derivatives from the original file and not for all. Also the .zip file includes only one file.
Did I do anything wrong? What can i do to fix this situation?
AG
ITEM:

http://www.archive.org/details/TheSoundOfYou

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: kustota Date: Aug 19, 2008 6:55pm
Forum: opensource_audio Subject: Re: Derivatives not showing up

go to item manager and hit 'rederive' button.
http://www.archive.org/item-mgr.php?identifier=TheSoundOfYou

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Augmented_Thoughts Date: Aug 19, 2008 6:58pm
Forum: opensource_audio Subject: Re: Derivatives not showing up

Thank you very much for your help.
Maybe you can also help me with something else. I have wrongly uploaded two albums that should be in our net label instead of in open source audio. Is there a way to correct that?
Thank you once again.
Cheers,
AG

Our net label is here:
http://www.archive.org/details/publicspaces

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: kustota Date: Aug 19, 2008 7:25pm
Forum: opensource_audio Subject: Re: Derivatives not showing up

you can try changing 'collection' field from "opensource_audio" to "publicspaces" (on 'edit item' page). if it doesnt work, you should ask admins to move them.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Augmented_Thoughts Date: Aug 19, 2008 7:32pm
Forum: opensource_audio Subject: Re: Derivatives not showing up

Thanks once more for your help.
Cheers,
AG